Word lid

Een paar redenen om lid te worden van AFSMI

  • Ten eerste, It is a big plus!
  • Toegang tot een globaal netwerk
  • Samenwerkings kansen
  • Up to date kennis
  • Workshops & Training
  • Events & roundtables

Lid worden?

Word lid

AFSMI is een non-profit vereniging en stimuleert service innovaties ,het professionaliseren van Services management en biedt een breed kennisplatforum voor zowel aankomende jonge mensen , management en directies actief in de (technische) services en dienstverlenende sectoren.

 

AFSMI brengt beleidsbepalers, politici en de academische wereld bij elkaar door het stimuleren van research, het organiseren van netwerk & kennis events en het publiceren en plaatsen van artikelen en rapporten op de website. De voordelen op een rijtje:

· Toegang tot een global network

· Best practices

· Breed kennisplatforum

· Research & report

· Events & roundtables

· Netwerken met collega’s

· Webinars

· AFSMI-café lezingen

 

Het AFSMI kent een "persoonlijk lidmaatschap" en een "bedrijfs-lidmaatschap".Het persoonlijk lidmaatschap geeft het recht tot het deel nemen en kosteloos bijwonen van standaard  activiteiten en bijeenkomsten , georganiseerd door AFSMI. De kosten van het persoonlijk lidmaatschap bedragen 125 Euro/kalenderjaar.

 

Het bedrijfs-lidmaatschap kent 3 leden(1 primair lid ,2 secundaire leden). De 3 leden hebben het recht om kosteloos deel te nemen aan alle activiteiten en events georganiseerd door AFSMI en heeft dus meer het kenmerk all-inclusive.De kosten van het bedrijfs-lidmaatschap bedragen 475 Euro/kalenderjaar.

 

Graag verwelkomen wij je als AFSMI- lid, je kunt dan direct gebruik maken van de voordelen die het lidmaatschap biedt. Heb je belangstelling, vul dan het onderstaande formulier in dan word er snel contact met je opgenomen.

Creëer een nieuw gebruikersprofiel